Використання драматичних постановок у навчанні англійської мови: переваги та недоліки (частина І)

  • Оана Андронік вчитель англійської та французької мов, Тульча
Ключові слова: ELT (викладання англійської мови для студентів, першою мовою яких не є англійська), робота з драматичним твором, рольова гра, імпровізація, імітування, граматика, словниковий запас.

Анотація

Стаття під назвою «Використання драматичних постановок у навчанні англійської мови: переваги та недоліки (частина І)» складається з набору уривків із однойменної наукової роботи, написаної пані Ралукою Андронік – викладачем англійської мови з Тульчі – Румунія. (Наукові роботи, що стосуються методологічного аспекту викладання, являють собою інструмент оцінювання, на основі якого викладач може досягти найвищого рівня у викладанні, а саме згадана робота досягла найвищих результатів.)

Наукова робота нараховує 135 сторінок, та складається з обґрунтування та 4 розділів, висновків, додатків та бібліографії / посилань, в той час як наукова стаття нараховує 33 сторінки та містить 6 розділів, додатки та список використаних джерел. Кожен із цих розділів був підрозділом у главах 1 та 4 в оригінальній роботі. Розділ 1 представляє Вступ, який висвітлює роль драматичного твору в освіті, розділи 2 та 3 пояснюють сумісність драматичного твору та викладання, розділ 4 визначає цілі та завдання дослідження, що лежать в основі наукової роботи, розділ 5 представляє набір з 5 планів уроків, які було проведено під час експериментальної фазі дослідження, а розділ 6 пропонує висновки дослідження, за якими йдуть додатки з планами уроків.

Опубліковано
2021-04-12
Як цитувати
Андронік, О. (2021). Використання драматичних постановок у навчанні англійської мови: переваги та недоліки (частина І) . Науковий вісник Ізмаїльського державного гуманітарного університету, (47), C. 7-17. вилучено із http://visnyk.idgu.edu.ua/index.php/nv/article/view/399